torsdag 4. august 2011

posekattan!!


Da har jeg og søstersen henta kattepusene våre! Skulle egentlig hente Gunnar i dag, som er den helt svarte, men så så vi lille Charlie og vi måtte jo bare ta med han også hjem:) SÅ nå har familien vår blitt da til og vi koser oss som bare juling!!!


Som man ser så må nesten Gunnar passe litt på Charlie stakkar. Det de to har gjort den siste timen nå er å sove sammen på sofaen. Gunnar driver å vasker Charlie hele tiden og Charlie legger seg hele tiden intill eller oppå Gunnar. Kose, det gjør de:)


Som man kan se så er Charlie ganske liten enda:) Ble født i Pinsa og er litt redd enda for de nye tingene, så det tok 2-3 timer før han begynte å føle seg hjemme her, drev og gjemte seg under bordet, bak gardinene og slik. Men nå koser han seg bare!


Her er da pusen min da:) Gunnar! Jeg ville lenge ha en helt svart kattepus og nå har jeg en. Gunnar er da søskenbarnet til Charlie og han passer på lillegullet så godt som han kan med vask og lek. Gunnar ble født i påska så han er litt eldre en Charlie, å det passer jo perfekt!


sovepusene<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar