torsdag 8. mars 2012

Forsidejakten på Treningsforum! Meld dere på!!!

Forsidejakten

Av Joachim Pedersen, 07.03.2012

Forsidejakten er i gang. Nå kan du pryde coveret til Treningsforum. Send inn bilder av formen din innen fristen og du er med i konkurransen hvor du kan vinne premier + covershoot på Treningsforum.



Bli med i konkurransen på forsidejakten og vinn premier fra Gymgrossisten.no (kr 2000,- i kosttilskudd stappfullt i en gymbag) og cover på magasinet til Treningsforum.

Informasjon om Forsidejakten

Du må sende inn formbilde innen fristen som er 1. juni 2012 til e-post adressen forsidejakten@treningsforum.no i dobbel biceps forfra og bakfra med informasjon om deg selv (se nedenfor). Deretter vil redaksjonen ta et utvalg av kandidatene som senere vil bli kontaktet for fotoshoot som vil skje i begynnelsen av juni i Horten. Møter ikke kandidaten opp vil denne bli diskvalifisert. Senere vil kandidatene bli presentert i både magasinet og nettsiden hvor publikum stemmer og avgjør hvem som vinner. Den med flest stemmer vil vinne cover på Treningsforum og premien som er sponset av Gymgrossisten.no Vinnerbilde blir presentert som cover i nr6/2012.

Sender du inn formbilde av deg i den formen du er i nå er det dette bildet vi vil ta til vurdering. Du har cirka 12 uker på diett til fristen for innsending av bilder.

NB: Kandidater som har stilt i konkurranse har ikke lov å delta i Forsidejakten og det er 16 års aldersgrense.

Vi ønsker alle sammen lykke til med både diett og trening.

Eksempel på posering

Bildene senes inn til forsidejakten@treningsforum.no og må også inneholde:

Navn:
Alder:
Høyde:
Vekt:
Bosted:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar