torsdag 28. mai 2009


E3-messen går av stabelen neste uke, og det ventes store nyheter fra alle de tre konsollprodusentene. Nå har analytikerselskapet Macquarie Research uttalt seg om sine forventninger i forhold til hva som blir lansert.

Tilbake til røttene for Nintendo
Først og fremst mener selskapet at Nintendo har lært av sine feil de tidligere årene, der deres kjernespillere følte seg oversett. Dermed er det i år duket for avsløring av både nye Super Mario- og Legend of Zelda-spill til Wii.

Noe som vil helt sikkert blir godt mottatt av den mer tradisjonelle kundemassen til Nintendo. Dessuten forventer analytikerne at et nytt Wii Fit-spill vil bli vist frem.

Det spås ingen priskutt eller lanseringer av ny maskinvare fra Nintendos kant, derimot.

Ny maskinvare
Utover dette gjentar Macquarie Research spådommer vi allerede har hørt flere ganger tidligere: At Sony vil vise frem en ny PSP, uten UMD og med ny formfaktor. De er imidlertid bekymret over at prisen kan bli for høy. En "slim" versjon av PS3 ventes også, til samme pris som dagens maskin.

Macquarie antar også at Microsoft vil annonsere et kamera som leser bevegelse på meget avansert måte og som vil la spillerne spille uten noe form for kontroller. Dette er også rykter som er blitt gjentatt mange ganger de siste ukene.

Men ny Mario og Zelda er vi klare for. Følg med neste uke for E3-dekning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar