fredag 20. november 2009

EVO


(fant dette på www.dagbladet.no)

I januar neste år åpner første senter i treningskjeden Evo i Oslo. Det er Elixia-gründer Bård Windingstad og Kim Jordsjø, som har fortid i SATS, som har gått sammen om den nye kjeden.

- Vi er treningsbransjens Joker og Ica Nær, sier Jordsjø til Finansavisen.

Helt enkelt
For der det på SATS og Elixia går 65-80 prosent av arealene til kafeer, spa, barnepass, solarium og lignende, skal 80 prosent av Evos arealer gå til trening.

- Vi har kuttet ut det mange ikke bruker og fokusert på det man virkelig trenger for å trene, sier Windingstad.

Månedsprisen de reklamerer med, er 329 kroner. De ligger dermed like under treningsentre som JIMU, som med sin ukespris på 79 kroner koster ca. 340 kroner i måneden, og Friskis og Svettis som har makspris på 379 kroner.

Elixia, som Windingstad startet og var administrerende direktør av fram til 2002, koster 679 kroner måneden.

Nettorientert
De nye sentrene skal tilby gruppetreninger, men disse blir i mindre klasser på opptil ti personer. Dette for å kutte kostnadene med store, dyre treningshaller som står tomme store deler av tiden.

Andre innsparinger skjer på administrasjonsnivå. Alt av innmelding, utmelding og bestilling av personlig trener skal skje via internett. Det skal ikke ansettes annen betjening enn de personlige trenerne, skriver Finansavisen.

Første senter kommer på Bislett i Oslo. Deretter åpner det sentre på Røa og Majorstuen. Så er planen å åpne mellom fire og åtte nye neste høst. Målet er 20 sentre innen våren 2012, fordelt på Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar