tirsdag 12. januar 2010

Noen som vil bli med på KarmaCamp 2010?

KarmaCamp 10 26-29 August.
Påmelding starter April 10. Velkommen :-)

Konsept
KarmaCamp er en sommerleir for glade og lekne mennesker fra 18 år og laaangt oppover (deltagerne i fjor var mellom 18 og 54 år). Alle får anledning til å prøve Yoga, kiting, seiling, windsurfing, StandUpPaddleboard, klatring, slakkline, strandvolleyball, stup/hopp, kajakkpadling o.a. morsomme aktiviteter.

KarmaCamp er et uformelt møtested hvor alt av utstyr og muligheter for aktivitet er tilgjengelig på den lille øya. Innen alle aktivitetene har noen deltagere god erfaring og kompetanse mens andre er helt uerfarne. Du trenger ikke å ha noe forhåndskunnskap for å kose deg på KarmaCamp. Aktivitetene anpasses det nivået du er på. Både instruktører og andre deltagere bidrar med den instruksjon/veiledning som trengs for å komme i gang.

Det legges til rette for sosiale innslag som fotball, bordtennis, grilling, bålkos, munnspill/trommer/gitarspill og allsang. Og ikke minst finner mange glede i å sitte på et svaberg, puste sjøluften dypt inn og se utover havet.


Visjon og målsetning
Alle deltagerne skal ha det kjempegøy og føle en generell opplevelse av mestring, samhold, hygge, fellesskap og god stemning. Alle som ønsker kan få en innføring i og lære en eller flere aktiviteter, samt få en forståelse av hvordan Yoga fungerer og virker inn, både fysisk og mentalt/åndelig.

Hestholmen

En "paradisøy" rett utenfor Brevik ca. 2 timers kjøring fra oslo, også relativt sentralt beliggende i forhold til sør og vestlandet. Øya har alt og er perfekt for formålet. Fotballbane, grillplasser, stupebrett, buldre/klatremuligheter, bukter og svaberg. Størrelsen på øya er sånn at det både er plass til å være alene, samtidig som den ikke er så stor at deltagerne blir for spredd. Det er to mindre hus på øya, samt et hus med felles sovesal og et ca. 100 kvm. stort oppholdsrom som kan brukes til yoga, bordtennis, teori/utstyrs instruksjon, o.a. aktiviteter.

Brevik er en idyllisk sommerby med vakkert bevart trehusbebyggelse, speltbakeri, museer, utstillinger og spisesteder. Utenfor Breviks koselige kanalhavn ligger en av norges flotteste skjærgårder. Hestholmen ligger 10-20 minutters båttur ut i skjærgården. På KarmaCamp blir det muligheter for båttur inn til Brevik, for en tur på isbaren, eller for å handle inn nødvendigheter.

Div. aktiviteter
Mange av deltagerne har kunnskap og erfaring med veldig mange forskjellige aktiviteter. Vi oppfordrer alle til å dra sammen en gjeng, skrive opp på infotavla og lage spontane ”workshops” og aktiviteter utenom det ”offisielle programmet”. Vi vet at det kommer deltagere som er gode innen bl.a. fridykking, Capoeira, QiQong, actionfotografering m.m. så her er alle muligheter åpne.

NB! Vi tar forbehold om at det kan bli endringer med hensyn til. instruktører/samarbeidspartnere for aktivitetene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar