fredag 28. august 2009

Huske på i dag

Tjenester - PT-tjenesten

Oppnå resultater du ikke trodde var mulig med et personlig tilpasset treningsprogram og kostholdsopplegg!

Børge Fagerli er 35 år gammel og har allerede mange års erfaring som Personlig Trener. Han har jobbet med et hundretalls personer over hele verden, alt fra nybegynnere til eliteutøvere innen mange forskjellige idretter som for eksempel kampsport, friidrett, sykling, alpint, fotball, håndball, basketball, vektløfting, styrkeløfting, kroppsbygging og fitness.

Han har skrevet et hundretalls artikler om trening og kosthold publisert i både norske og internasjonale magasiner og websider, holdt kurs og foredrag over hele Norge, er en av hovedmennene bak Release Your Potential konseptet, og har designet kosttilskudd for ledende aktører i bransjen.

Han har et omfattende nettverk av internasjonalt anerkjente trenere og forskere som det daglig utveksles erfaringer og informasjon med.
Treningsmetoder og kostholdsoppsett er basert på dette nettverket, nyeste forskning, samt personlig utprøving og erfaringer fra hans faste klientbase. Børge har også konkurrert i nasjonale kroppsbyggerkonkurranser.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, og finn ut hva MyRevolution kan gjøre
for å gi DEG de resultatene du ønsker!

Børge og Trond Espen Seim, kjent fra Varg Veum-filmene

Line Bergsholm er 29 år og har en variert arbeidserfaring innen alt fra fengselsvesenet til sykepleier innen psykiatri, klinisk immunologi og nevrokirurgisk avdeling ved Rikshospitalet. Hun har også vært konsulent hos Gyldendal Forlag for vurdering av faglitteratur. Personlig Trener kurs hos SAFE, samt kurs i ADHD og fysisk aktivitet. Noe Børge kan dra personlig nytte av.

Line har drevet med friidrett i 6 år og styrketrening i 11 år, og ser vi bort fra en mørk fortid som treningsveileder ved en av de store kjedene, har Line fått utløp for sin kunnskapstørst og lidenskap ved å fordype seg i trenings- og ernæringslitteratur fra store navn som Rippetoe, Lyle McDonald og Børge Fagerli (what?).

Hjernevasking innen Børge’s metoder som Myo-reps, Health & Fitness Concept og ikke minst nye og spennende metoder som fremdeles bare er forbeholdt de mest avanserte, er så og si fullført, og hun har allerede vist seg som en uvurderlig ressurs og talent som coach.

Nå kan MyRevolution Team endelig øke sin kapasitet, og ta i mot et enda bredere utvalg av utøvere som ønsker bedre resultater av treninga si!

Det som gjør våre treningsprogrammer og kostholdsplaner unike, er at vi spesialtilpasser hvert enkelt oppsett basert på analyser og vurderinger av dine målsetninger og individuelle forutsetninger. Basert på dine tilbakemeldinger og trenings+kostholdslogger vil oppsettet kontinuerlig optimaliseres gjennom hele perioden.

Det er tross alt ikke meningen at DU skal tilpasse deg PROGRAMMET, det er PROGRAMMET som skal tilpasses DEG. Du vil derfor aldri få et standardisert opplegg og så bare bli overlatt til deg selv - dette kalles "samlebåndsprinsippet" der pengene dine er mer interessante enn at du får resultater.

Vi starter med at du fyller ut kundeskjemaet, og det er ønskelig med bilder av deg selv i avslappet positur - forfra, fra siden (venstre + høyre) og bakfra. Vanlig mobilkamera er bra nok, men pass på at du får med alt fra føtter til skuldre.

Kundeskjema finner du i menyen til venstre. Du vil få tilsendt skjema for metabolsk typebestemmelse når du er akseptert som kunde, der ulike spørsmål og tester vil gjøre det mulig å spesialtilpasse treningsprogram og kosthold enda mer nøyaktig.

Send kundeskjema og bilder til:

Børge A. Fagerli - borge@myrevolution.no

Eller pr post, Osterhausgt 16 A, 0183 Oslo. Bilder og kundeskjema vil ikke bli returnert, så send kun kopier av bilder - ikke originaler.

Video av din egen teknikk og utførelse av øvelser er å anbefale, der du sender det til oss og får en evaluering samt tips til eventuelle korrigeringer.

Når vi har tatt en komplett gjennomgang av alle opplysninger, får du tilsendt det ferdige oppsettet. Det inneholder komplett øvelsesguide, spesifikke stretching og massasjeteknikker, og programoppsett fra dag til dag.

På kostholdsoppsett får du en vurdering av ditt kaloriforbruk og anbefalte kaloriinntak, retningslinjer på matutvalg, oppskriftstips og dagsplan på oppsett fra måltid til måltid.

Deretter skal du sende en ukentlig framgangsrapport, med vekt, styrkeøkninger, generelt fysisk og mentalt energinivå, måling av fett% (måling med målebånd rundt armer, mage, hofter og lår i avslappet tilstand kan være tilstrekkelig hvis du ikke har fettklype). En klar kommunikasjon på dine ønsker og en subjektiv egenvurdering av din framgang er essensielt for å kunne optimalisere planen din - vi er (dessverre) ikke tankelesere!

Det anbefales både for din egen del og for enklere evaluering fra vår side, at du fører en treningslogg med oversikt over alle øvelser, vekt, sett og repetisjoner, samt en subjektiv oppfatning av om det var 'lett' - 'ok' - 'tungt' og forøvrig de kommentarer du måtte ha til utførelsen.

Det anbefales også en kostholdslogg der du fører opp hva du har spist/drukket (ja, selv den "lille" caffe latté'en med ekstra sukker) og om det ble avvik i forhold til planen. Dette vil ha den positive bieffekten at du blir mye mer bevisst på hva du gjør riktig og hva som eventuelt kan gjøres bedre i kostholdet ditt.

Fordelene med en Personlig Trener:

  • Motivasjon og drivkraft.
    En Personlig Trener er der for å drive deg videre når du er så sliten at du bare har lyst å gi opp, eller når du rett og slett bare føler deg lat og trenger et skikkelig kick for å slippe potetgullposen og komme deg opp av sofaen
  • Profesjonell evaluering og justering.
    En Personlig Trener kan se på fysikken din og framgangen din og så si deg nøyaktig hva du skal gjøre for å optimalisere treningsprogrammet og kostholdsstrategiene sånn at du får enda raskere framgang. Innarbeid korrekt teknikk på alle øvelser så tidlig som mulig - det er vanskeligere i ettertid å korrigere feil bevegelsesmønster som allerede er innlært.
  • Sterkere og slankere kropp.
    Hvordan og hvor mye skal du trene, hva skal du spise, hvor mye av det skal du spise og når? Det kan være forvirrende og overveldende å vite. En Personlig Trener har inngående kunnskap om kroppen og mange års erfaring med hva som fungerer og ikke fungerer, og kan fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre både for å komme i gang og for å komme deg videre når framgangen har stoppet opp.
  • Eksplosivitet, hurtighet og styrke.
    I sport og idrett er det dette som skiller amatørene fra eliten! Vær den som løper i sirkler rundt de andre på banen, den som sparker ballen lengst og som hopper høyest!
  • Utholdenhet.
    Du får et forbedret oksygenopptak, en høyere melkesyreterskel, og får tilpasset treningsprogrammet for at musklene dine presterer bedre over lengre distanser. Gå inn på arenaen i visshet om at du enda har mye å gi når kampen eller stevnet går mot slutten.
  • Fleksibilitet.
    Muskler har et optimalt lengdeforhold og spenning som gjør at de kan yte maksimalt. Avvik her vil redusere styrkeutvikling, hurtighet, utholdenhet, og være årsak til skjevbelastning og skader.
  • Posituranalyse.
    Utgangsstillingen kroppen jobber fra i alle aktiviteter. Mange utøvere har opparbeidet seg skjevheter som foroverroterte skuldre, lut rygg, overdreven svai i korsryggen og forovertippet bekken. Dette vil påvirke prestasjonsevne dramatisk og må korrigeres i for å gi maksimale resultater.
  • Identifisering av svake muskelgrupper.
    En kjede er kun så sterkt som det svakeste leddet. Kroppen fungerer som et system, og hver enkelt muskel jobber i synergi med andre muskler for å utøve bevegelse. Identifiser og styrk de svake musklene og hele systemet vil løftes til bedre prestasjoner.
  • Skadeforebygging og rehabilitering.
    Forhindre skader ved at alle variable i programdesign ivaretas og er tilpasset dine individuelle forutsetninger. Når skaden først har skjedd, få veiledning på hva som skal gjøres for å rehabilitere og lege skaden hurtigst mulig og uten å tape verdifull treningstid.
  • Restitusjon.
    Hvis du kan hente deg inn raskere kan du også trene hardere, oftere og oppnå større suksess! Kroppen må få mulighet til å restituere seg hvis treningsstimulansen skal gi den ønskede effekten, og her spiller også programdesign, næringsstrategier, kosttilskudd og restituerende metoder en viktig rolle.

2 kommentarer:

  1. har du bestilt program fra han nå??

    SvarSlett
  2. har ikke enda.. men har kjøpt meg slik fettklype for å ha akkurat alt riktig hehe. skal få tatt bilder i dag tenker jeg. Han må jo ha bilder fra siden og forfra hehe

    SvarSlett