onsdag 29. februar 2012

Jodie Marsh: Bodybuilder

Jeg så på TLC at de skulle ha en dokumentar om Jodie Marsh-Bodybuilder som skulle sendes på kvelden. Jeg har sett en del av Jodie Marsh som en glamourmodell og med store pupper og masse fakeness. Da jeg satte meg ned å så den time lange dokumentaren så fikk jeg ett annet syn på denne damen! Hun gikk fra å være en trent modell til bli Bodybuilder på bare 8 uker!


Jodie marsh fra start til slutt

I programmet ser vi når Jodie sammen med sin personlige trener Tim Sharp løfter seg fram til drømmekroppen. Kun 56 dager, eller 416 timer, brukte Jodie på å gjøre seg klar til bodybuilderkonkurransen som ga henne en femteplass.

Jeg ser at alt kan være mulig. Hun har ett ganske bra utgangspunkt å gå ut ifra, selv om hun må ned 10% i fettprosent for å være klar. Dette innebar da at hun måtte bruke 9 timer daglig i gymmen, 5 til 7 måltider dagen og i tillegg er hun vegeterianer slik at de proteinene hun fikk i seg gikk rett og slett på shaker og ikke fisk som er mer normalt.


Transformasjonen med muskler og mindre kroppsfett

Jeg mener selv at det kan være fullt mulig for "vanlige" mennesker å komme seg i den formen på 8 uker eller mer OM man har forholdene til rette for det. Jodie Marsh hadde en arbeidsdag på de åtte ukene, da hun tok bilder for ett magasin. Hun hadde en personlig trener som hjalp henne på gymmet med trening og posering, hun hadde den personlige treneren til å se på kostholdet hennes, holde henne i sjakk og dro til og med hjem til henne for å fjærne alle de fristelsene som hun da hadde hjemme.
Så jeg mener med både tid og penger til rette så kan de aller fleste få til dette! The sky is no limit for å si det sånn!!

Hva jeg mener selv om programmet: Jeg synes det var spennende å se på denne entimers dokumentaren men jeg likte ikke helt fremstillingen av Jodie Marsh. Det var veldig diffust i starten når man starter dokumentaren med svart skjerm, man hører Jodie Marsh stønne og banne ganske grafisk før tittelen kommer opp. Om noen bestemte seg bare for å slå på TLC for å titte innom så ville de nok mest sannsynlig trodd det var en porno de satt å så på.

Jeg gir all creds til Jodie Marsh at hun har denne dedikasjonen til å faktisk gå fra glamourmodell til å satse på Bodybuilding og faktisk komme ganske bra ut av det. Jeg reagerte litt på sminkevalget hennes under treningsøktene da, helt svartsminket som om hun var klar til å dra på byen.
Jeg synes hun er mye penere med litt mer minimal valg av øyenskygge, men om det er slik hun ønsker å trene så herregud, GO FOR IT! jeg har sett jenter på Velotel hvor jeg trener som går rundt en hel time på senteret og daffer rundt, da vel og merke i utrolig kule og pene treningsklær. Men skal du være på treningsstudio så må du være klar for å svette litt!!! Du skal TRENE på ett TRENINGSSTUDIO, ikke sjekke opp karer! De er ikke opptatt av deg uansett sden de har sin egen trening og gjennomføre!

Det jeg syntes manglet fra denne dokumentaren var å få se mer hvordan treningen hennes var, og hennes tanker om treningen før hun la seg feks. Hvordan hun taklet dette psykisk og fysisk. Jeg kunne tenkt meg å sett mer fra den fronten, men det er vel siden jeg trener ganske mye selv så det er det jeg har størst interesse for hehe.


Men, Jodie Marsh gikk for meg å være en oppblåst bimbo som ikke gjorde annet enn å kle seg sjokkerende og ha store siliconbryster og ta bilder i magasiner, til å få se en familievennlig, normal og dedikert kvinne mot ett mål. Så mitt syn er virkelig forandret. Man skal egentlig ikke skue hunden på hårene, eller dra alle unner en kamm. Jeg har gjort det og I stand corrected!
Så all creds til Jodie Marsh!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar