onsdag 3. juni 2009

Zelda!

Selv om The Legend of Zelda-serien var nesten helt fraværende fra Nintendos store E3-pressekonferanse i går (det eneste som ble nevnt var det kommende DS-spillet Spirit Tracks), ble et nytt Wii-Zelda faktisk annonsert i det stille.

Bør komme neste år
Shigeru Miyamoto holdt nemlig en lukket pressekonferanse på E3 i natt, der han bekreftet at et fullverdig nytt Zelda-spill til Wii er på vei. Han kunne ikke si mye om spillet ellers, men minnet på at teamet er i rute, og at Nintendo håper å få ut spillet i løpet av 2010. Med forbehold om at det kunne ta lenger tid.

Miyamoto sa også at de tenker på å støtte den langt mer nøyaktige Wii Motion Plus-kontrolleren, men at ingenting er avgjort. Utover dette ble ingenting om spillbarheten fortalt, heller ikke hva spillet kommer til å hete og hva tematikken blir.

Nye Mario er helt nytt
I tillegg til å snikannonsere nye Zelda, snakket Miyamoto også om Super Mario Galaxy 2, som ble vist frem på pressekonferansen tidligere.

Han fortalte at mellom 90 og 99 prosent av innholdet er helt nytt, at teamet satt igjen med så mange ideer etter at det første spillet ble sluppet at de bestemte seg for å designe en fullverdig oppfølger, og at de regner med å ferdigsstille spillet i 2010.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar